Προϊόντα

Ενεργειακά Κουφώματα

ΚουφώματαΤα μέταλλα ως γνωστόν είναι καλοί αγωγοί της θερμότητας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η θερμότητα διαχέεται μέσω αυτών χωρίς να βρίσκει κάποια ιδιαίτερη αντίσταση. Συνεπώς σε έναν θερμαινόμενο χώρο, στα σημεία όπου υπάρχουν μεταλλικά κουφώματα εντοπίζεται και ένα μεγάλο μέρος των απωλειών θερμότητας. Αυτό συμβαίνει διότι τα περισσότερα εγκατεστημένα κουφώματα, παρόλο που σε πολλές περιπτώσεις συνοδεύονται από διπλό υαλοπίνακα, δεν έχουν κάποιο υλικό όπου να εμποδίζει την μεταφορά θερμότητας στα σημεία που υπάρχει μέταλλο. Τα κουφώματα αυτά είναι τα κοινά κουφώματα που υπάρχουν στα περισσότερα κτήρια, γνωστά και ως “ψυχρά” κουφώματα.

Τη λύση στο πρόβλημα αυτό έχει δώσει ένα υλικό το οποίο είναι κακός αγωγός της θερμότητας, το πολυαμίδιο. Το πολυαμίδιο είναι ένα υλικό με χαμηλή θερμική αγωγιμότητα, αλλά με ισχυρές μηχανικές ιδιότητες,  γεγονός που εξυπηρετεί για την συγκεκριμένη εφαρμογή.

Κατά την εφαρμογή αυτή παρεμβάλλεται μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού προφίλ το πολυαμίδιο, διακόπτοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την μεταφορά θερμότητας (θερμοδιακοπή).  Έτσι επιτυγχάνεται η κατά το δυνατόν λιγότερη μεταφορά θερμότητας και καλύτερη θερμική θωράκιση του χώρου. Αυτό έχει επίσης ως αποτέλεσμα λιγότερες ώρες λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης το χειμώνα και του συστήματος ψύξης το καλοκαίρι και κατά συνέπεια καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Δεδομένου βέβαια ότι το μεγαλύτερο ποσοστό της επιφάνειας ενός κουφώματος είναι ο υαλοπίνακας, θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του· θα πρέπει, δηλαδή, να είναι διπλός και το ένα από τα δύο τζάμια να έχει επίστρωση χαμηλής εκπομπής στην ηλιακή ακτινοβολία.

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δοθεί και στην διείσδυση του αέρα από τα κουφώματα. Για το λόγο αυτό όλα τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα διαθέτουν ειδικό λάστιχο που διασφαλίζει την αεροστεγανότητα. Εξίσου  σημαντική είναι η επιλογή του εγκαταστάτη, ο οποίος πρέπει να είναι πιστοποιημένος από την εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρεία.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων (Κ.Εν.Α.Κ.), ένα κούφωμα θεωρείται ενεργειακό όταν με τον συνδυασμό όλων των παραπάνω επιτυγχάνεται συντελεστής θερμοπερατότητας μικρότερος από 3.2 W/m2k (Uw<3.2 W/m2k). Όσο μικρότερη είναι η τιμή του εν λόγω συντελεστή, τόσο αποδοτικότερο ενεργειακά είναι το κούφωμα, λιγοστεύοντας έτσι τις θερμικές απώλειες και συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Η σπουδαιότητα των ενεργειακών κουφωμάτων στην εξοικονόμηση ενέργειας προκύπτει και από το γεγονός ότι είναι από τις πιο σημαντικές κατηγορίες χρηματοδότησης παρεμβάσεων προγραμμάτων ΕΣΠΑ για τα παλαιά κτήρια, ενώ η εγκατάστασή τους είναι προαπαιτούμενη σε όλα τα νέα ή ριζικώς ανακαινιζόμενα κτήρια.

Στην Katsarosenergy διαθέτουμε τους πλέον έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς που μπορούν να σας προτείνουν την καλύτερη λύση για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Καλέστε στην Katsarosenergy και επωφεληθείτε έως και 70% του συνολικού κόστους εγκατάστασης μέσω του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον».


Θερμομόνωση

Γιατί Θερμομόνωση

ΘερμομόνωσηΤο σημαντικότερο χαρακτηριστικό μιας κατοικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου είναι η μόνωση του κελύφους του. Το πόσο καλά μονωμένο ή μη είναι ένα κτήριο είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις καταναλώσεις που αφορούν την θέρμανση και την ψύξη του. Ένα καλά θερμομονωμένο κτήριο μπορεί να καταναλώνει έως και 70% λιγότερη ενέργεια για θέρμανση και ψύξη σε σχέση με ένα άλλο που έχει ακριβώς τα ίδια γεωμετρικά χαρακτηριστικά, βρίσκεται στην ίδια περιοχή, αλλά δεν διαθέτει θερμομόνωση. Δεδομένου ότι τα περισσότερα κτήρια στην Ελλάδα δεν διαθέτουν θερμομόνωση, μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε πόσο καλύτερες και οικονομικότερες θα ήταν οι συνθήκες διαβίωσης εάν αυτά θωρακίζονταν θερμικά. Είναι τόσο σημαντικό ένα κτήριο να είναι καλά μονωμένο που ενδεχομένως θα πρέπει να είναι το πρώτο σενάριο που θα πρέπει κάποιος να εξετάσει όταν αποφασίζει να αναβαθμίσει ενεργειακά την οικία του ή και τον επαγγελματικό του χώρο.

Σε πολλές περιπτώσεις βέβαια υπάρχουν δυσκολίες λόγω του καθώς πρόκειται για υφιστάμενα κτήρια και όχι υπό κατασκευή. Για το σκοπό αυτό έχουν αναπτυχτεί διάφορες τεχνικές και υλικά κατασκευής κατάλληλα να αντιμετωπίσουν το μεγαλύτερο πλήθος των περιπτώσεων.

Θερμομόνωση τοιχοποιίας

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος θερμομόνωσης όταν πρόκειται για ενεργειακή αναβάθμιση κατοικίας είναι τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Σε αυτά συνήθως το θερμομονωτικό υλικό είναι πλάκες από εξηλασμένη πολυστερίνη (XPS) τοποθετείται με την βοήθεια ειδικών ρητινούχων κολλών, βυσμάτων και πλέγματος στην υφιστάμενη τοιχοποιία. Ενώ στην συνέχεια επιστρώνεται ο σοβάς με το χρώμα. Η εφαρμογή της εξωτερικής θερμομόνωσης είναι πολύ ευεργετική για ένα κτήριο αφού πέραν της θερμικής θωράκισης που του παρέχει, αντιμετωπίζει ζητήματα υγρασίας και παρατείνει την διάρκεια ζωής του κτηρίου.

Σε πολλές περιπτώσεις βέβαια η εφαρμογή της παραπάνω μεθόδου μπορεί να μην είναι εφικτή λόγω πιθανών αντικειμενικών δυσκολιών που μπορεί να  οφείλονται κυρίως στον περιβάλλοντα χώρο. Για τον λόγο αυτό πολλές φορές εφαρμόζεται η εσωτερική θερμομόνωση. Κατά την εφαρμογή αυτής το μονωτικό υλικό τοποθετείται από την εσωτερική πλευρά της τοιχοποιίας ενώ στην συνέχεια είτε τοποθετείται γυψοσανίδα είτε σοβάς ανάλογα με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται. Η εσωτερική θερμομόνωση αν και υστερεί σε αρκετά σημεία σε σχέση με την εξωτερική είναι μια καλή και οικονομική λύση όταν υπάρχουν δυσκολίες που εμποδίζουν την εφαρμογή της εξωτερικής ενώ σε περιπτώσεις επαγγελματικών χώρων ή εξοχικών κατοικιών μπορεί να αποδώσει με καλύτερα αποτελέσματα.

Θερμομόνωση πυλωτής

Μια επίσης σημαντική παρέμβαση στο κέλυφος ενός κτηρίου είναι η θερμομόνωση της πυλωτής. Σε περιπτώσεις πολυκατοικιών ειδικά μπορεί η εκτεθειμένη επιφάνεια της τοιχοποιίας ενός διαμερίσματος να είναι περίπου ίδια ή και μικρότερη από αυτή της πυλωτής. Συνεπώς μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό το όφελος που προκύπτει από μία καλά θερμομονωμένη πυλωτή. Κατά την θερμομόνωση μιας πυλωτής η τεχνική που εφαρμόζεται είναι η ίδια με αυτήν της εξωτερκής θερμομόνωσης μιας τοιχοποιίας ενώ πολύ σπάνιες είναι οι περιπτώσεις εσωτερικής θερμομόνωσης πυλωτής.

Θερμομόνωση δώματος

Όπως και η πυλωτή έτσι και το δώμα καταλαμβάνει μια μεγάλη επιφάνεια που είναι εκτεθειμένη. Η διαφορά είναι ότι το δώμα είναι ακόμα πιο εκτεθειμένο στις εξωτερικές συνθήκες και καταπονείται όσο κανένα άλλο τμήμα ενός κτηρίου. Για το λόγο αυτό το δώμα ενός κτηρίου είναι το πρώτο τμήμα που εξετάζεται αλλά και που συνήθως ζητείται από τους ενοίκους να θερμομονωθεί. Η συνεχής μεταβολή των καιρικών συνθηκών αλλά και η ανυπαρξία θερμομόνωσης είναι τα βασικά αίτια για τη δημιουργία ρωγμών και την εμφάνιση υγρασίας στις περισσότερες περιπτώσεις. Για την θερμομόνωση ενός δώματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές τεχνικές ανάλογα με την ποιότητα της κατασκευής, το διαθέσιμο κεφάλαιο και τα χαρακτηριστικά του δώματος.

Στην Katsarosenergy διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από πιστοποιημένες εφαρμογές για την θερμομόνωση του κτηριακού κελύφους. Επικονωνήστε με την Katsarosenergy προκειμένου να προτείνουμε την ιδανικότερη λύση στην περίπτωσή σας.


Αντλία Θερμότητας

Τι είναι;

Η αντλία θερμότητας είναι μία από τις πλέον αποτελεσματικές τεχνολογίες θέρμανσης. Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική ενέργεια «αντλεί» θερμότητα από το εξωτερικό περιβάλλον για να παράξει ζεστό νερό το οποίο μέσω του δικτύου διανομής (σωληνώσεις) διοχετεύεται στις τερματικές μονάδες (σώματα καλοριφέρ) και ζεσταίνει το χώρο. Ουσιαστικά μία αντλία θερμότητας στην απλή της μορφή κάνει ότι και ένας απλός λέβητας, παράγει δηλαδή ζεστό νερό. Υπάρχουν βέβαια και αντλίες θερμότητας που εκτός από ζεστό νερό μπορούν να παράξουν και κρύο και να έχουμε με αυτό τον τρόπο ψύξη κατά τους θερινούς μήνες. Οι αντλίες θερμότητας ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας τους, το μέσο στο οποίο διοχετεύουν την θερμότητα αλλά και το μέσο από την οποία την αντλούν διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες.

Είδη αντλιών θερμότητας – Εφαρμογές

Οι αντλίες θερμότητας ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας τους διακρίνονται στις εξής κατηγορίες:

 • Αέρος – Αέρος. Είναι η πιο διαδεδομένη μορφή αντλίας θερμότητας καθώς σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και τα κοινά κλιματιστικά (air conditions). Αυτού του είδους οι αντλίες θερμότητες αντλούν θερμότητα από τον αέρα και μέσω ενός εναλλάκτη ζεσταίνουν τον αέρα που βρίσκεται στον εσωτερικό χώρο. Κατά τους θερινούς μήνες η διαδικασία αντιστρέφεται οπότε και ψύχεται ο εσωτερικός χώρος. Ο συγκεκριμένος τύπος χρησιμοποιείται ευρέως για την θέρμανση και ψύξη επαγγελματικών χώρων. Σε κατοικίες μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιείτο κατά κύριο λόγο για την ψύξη των χώρων, ωστόσο τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των οικονομικών συγκυριών, χρησιμοποιούνται και για την θέρμανση αυτών.
 • Αέρος – Νερού. Στην συγκεκριμένη της μορφή η αντλία θερμότητας «αντλεί» θερμότητα από τον εξωτερικό αέρα και την διοχετεύει στο μέσο, το οποίο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το νερό. Το νερό στη συνέχεια κυκλοφορεί μέσα στο δίκτυο και καταλήγει στις τερματικές μονάδες, οι οποίες μπορεί να είναι σώματα καλοριφέρ, fan coils, ενδοδαπέδια θέρμανση κ.λπ.. Με αντιστροφή του τρόπου λειτουργίας της η αντλία μπορεί να δροσίσει ένα χώρο κατά τους θερινούς μήνες. Για αυτή την λειτουργία όμως θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σαν τερματικές μονάδες απόδοσης θέρμανσης – ψύξης fan coils ή ενδοδαπέδια ή ενδοτοίχια θέρμανση. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιείτο κατά βάση σε μεγάλης επιφάνειας επαγγελματικούς χώρους. Η εξέλιξή της όμως την έχει κάνει πολύ προσιτή για την θέρμανση και την ψύξη κατοικιών, αφού μπορεί να συνδυάσει θέρμανση-ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Επιπλέον, με την εξέλιξη των αντλιών θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών, η εγκατάστασή τους γίνεται ακόμα πιο προσιτή αφού μπορεί κάποιος να τις εγκαταστήσει κρατώντας τα σώματα καλοριφέρ που ήδη υπάρχουν χωρίς μεγάλο όγκο εργασιών και παρεμβάσεων στο εσωτερικό του σπιτιού.
 • Νερού – Νερού. Η εν λόγω τεχνολογία αν και όχι τόσο διαδεδομένη λόγω του αρκετά υψηλού αρχικού κόστους εγκατάστασης, είναι από τις πλέον αποδοτικές. Η συγκεκριμένη αντλία θερμότητας ονομάζεται και γεωθερμική, αφού κατά την εφαρμογή της ένας γεωθερμικός εναλλάκτης εγκαθίσταται στο έδαφος και αντλεί από αυτό θερμότητα, μέσω του νερού που κυκλοφορεί σε αυτόν. Στην συνέχεια το νερό αυτό μέσω ενός δεύτερου εναλλάκτη, που βρίσκεται στην αντλία θερμότητας, μεταβιβάζει την θερμότητα στο νερό που κυκλοφορεί στις τερματικές μονάδες απόδοσης θέρμανσης-ψύξης (σώματα καλοριφέρ, fan coils). Όπως και στις προηγούμενες τεχνολογίες, υπάρχει η δυνατότητα ψύξης με αντιστροφή της διαδικασίας λειτουργίας. Η συγκεκριμένη εφαρμογή, εξαιτίας και του χώρου που χρειάζεται κατά τις εργασίες εγκατάστασης του γεωθερμικού εναλλάκτη, είναι περισσότερο διαδεδομένη σε κτήρια που βρίσκονται στην ύπαιθρο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς γεωθερμικό εναλλάκτη σε κτήρια όπως ξενοδοχεία, όπου κατά τους θερινούς μήνες υπάρχει από την μία αρκετά μεγάλη ζήτηση σε ζεστό νερό χρήσης ενώ από την άλλη υπάρχει αρκετά μεγάλη ποσότητα θερμικής ενέργειας που πρέπει να αντληθεί από χώρους που χρειάζεται ψύξη.

Πλεονεκτήματα

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται από την χρήση της για την θέρμανση χώρων. Στο παρακάτω γράφημα συγκρίνονται διάφορες τεχνολογίες θέρμανσης ως προς την κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας.

Παρατηρώντας το διαπιστώνουμε ότι οι αντλίες θερμότητας είναι από τις πλέον αποτελεσματικές τεχνολογίες ενώ ακολουθούν οι λέβητες φυσικού αερίου και οι λέβητες πετρελαίου. Στην τελευταία θέση και από ενεργειακής αλλά και από οικονομικής σκοπιάς βρίσκονται οι συσκευές εκείνες που χρησιμοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια για την απόδοση θερμότητας. Μελέτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που αφορά το κόστος θέρμανσης ανά τεχνολογία κατέληξε στο συμπέρασμα  ότι οι αντλίες θερμότητας παρότι καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια για την λειτουργία τους είναι ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης. Ο λόγος έγκειτε  στο γεγονός ότι οι αντλίες θερμότητας δεν καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια για να θερμάνουν κάποια αντίσταση η οποία θα αποδώσει την θερμότητα στο χώρο, αλλά για να τεθούν σε λειτουργία όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί που θα αντλήσουν την θερμότητα από το εξωτερικό περιβάλλον και θα την αποδώσουν στο εσωτερικό. Σε αυτή την περίπτωση οι καταναλώσεις είναι πολύ μικρότερες, αφού κατά μέσο όρο καταναλώνεται μία κιλοβατώρα (Kwh) ηλεκτρικής ενέργειας για να παραχθούν 3,3 κιλοβατώρες  θερμικής ενέργειας. Βλέπουμε δηλαδή ότι οι αντλίες θερμότητας έχουν τον καλύτερο συντελεστή απόδοσης (COP=3,3) σε σχέση με τις υπόλοιπες συμβατικές τεχνολογίες γεγονός που τις κάνει, παρόλο που καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια, να έχουν έως και 70% εξοικονόμηση ενέργειας.

Μεταξύ των  πλεονεκτημάτων  των αντλιών θερμότητας περιλαμβάνονται τα εξής:

 • Είναι πολύ εύκολες στην χρήση, παρότι συνδυάζουν περισσότερες λειτουργίες από τους κοινούς λέβητες.
 • Με την εξέλιξη των αντλιών θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών, είναι εύκολο να τοποθετηθούν χωρίς πολλές μετατροπές σε υφιστάμενα συστήματα θέρμανσης που χρησιμοποιούν καλοριφέρ, παρέχοντας έτσι ανεξαρτησία χρήσης.
 • Υπάρχει η δυνατότητα πλήρους αντικατάστασης του υφιστάμενου λέβητα ή σε περίπτωση που οι απώλειες του προς θέρμανση χώρου είναι πολύ υψηλές για να καλυφτούν μόνο από αντλίες θερμότητας (υψιλό κόστος αγοράς εξοπλισμού), ο συνδυασμός με οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία για την επίτευξη της μέγιστης εξοικονόμησης ενέργειας.
 • Υπάρχει η δυνατότητα πλήρους αντικατάστασης του υφιστάμενου λέβητα, καθώς και συνδυασμού με οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία, σε περίπτωση που οι απώλειες του προς θέρμανση χώρου είναι πολύ υψηλές για να καλυφθούν μόνο από αντλίες θερμότητας (υψηλό κόστος αγοράς εξοπλισμού), προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Η χρήση των αντλιών  θερμότητας για θέρμανση και ψύξη χώρων έχει θετικά αποτελέσματα και για το περιβάλλον, καθώς για χρήση αντλίας θερμότητας με COP ≥3,3 η κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με την απόδοση είναι τόσο μικρή που θεωρείται ότι γίνεται χρήση ανανεώσιμης πηγής ενέργειας.

Κόστος

Στην Katsarosenergy, κατανοώντας τις ανάγκες των καιρών, έχουμε προσπαθήσει και έχουμε επιτύχει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αντλιών θερμότητας στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Παράλληλα, παρακολουθώντας διαρκώς τα διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα, σε συνεννόηση πάντα με τον πελάτη, βρίσκουμε την πιο συμφέρουσα λύση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Φυσικό αέριο

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Τα πλεονεκτήματα από την χρήση του φυσικού αερίου τόσο στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό τομέα είναι πολλά. Έχοντας ως γνώμονα την οικονομία, την ασφάλεια, την πρακτικότητα, καθώς και τα ευρύτερα οικολογικά οφέλη, παραθέτουμε ορισμένα από αυτά:

 • Είναι από τις πλέον οικονομικές πηγές ενέργειας, καθώς είναι φθηνότερο από τις άλλες συμβατικές μορφές ενέργειας (πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα, υγραέριο, κλπ.). Επιπλέον, λόγω της καθαρής καύσης του έχει πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των συσκευών χρήσης, ενώ δεν χρειάζεται να προκαταβάλλεται το κόστος της ενέργειας που κάποιος δύναται να καταναλώσει, όπως συμβαίνει σε άλλες μορφές ενέργειας, καθώς η μέτρηση γίνεται από μετρητή και χρεώνεται μόνο η καταναλισκόμενη ενέργεια.
 • Είναι εύχρηστο και πρακτικό. Δεν απαιτείται δεξαμενή καυσίμου, ούτε χρειάζεται μέριμνα για την παραγγελία του και αναμονή για την παραλαβή του. Επιπλέον οι νέου τύπου συσκευές παρέχουν πληθώρα λύσεων τόσο για την θέρμανση, που είναι και η πιο βασική εφαρμογή, όσο και σε άλλες εφαρμογές (π.χ. εστίες μαγειρέματος, παραγωγή ζεστού νερού χρήσης).
 • Είναι ασφαλές. Το φυσικό αέριο λόγω της σύστασης του είναι ελαφρύτερο από τον αέρα. Συνεπώς, σε συνδυασμό με σωστή μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση των συσκευών και τήρηση όλων των δικλείδων ασφαλείας, το καθιστούν ένα από τα ασφαλέστερα καύσιμα, αφού η πιθανότητα ακούσιας ανάφλεξης ή έκρηξης ελαχιστοποιείται.
 • Είναι οικολογικό. Στην σύσταση του φυσικού αερίου δεν περιέχονται οξείδια του θείου (SO3) τα οποία ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα και προκαλούν το φαινόμενο της όξινης βροχής. Λόγω της καθαρής καύσης του συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου, ενώ δεν αφήνει υπολείμματα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Η διαδικασία για την σύνδεση στο δίκτυο φυσικού αερίου είναι απλή. Στην katsarosenergy μέσα από την ευρύτερη φιλοσοφία υποστήριξης του πελάτη, αναλαμβάνουμε την πλήρη διεκπεραίωση της διαδικασίας παραδίδοντας την εγκατάσταση σε πλήρη λειτουργία.  Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

 1. Την υποβολή αίτησης σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου
 2. Την πλήρη μελέτη που υποβάλλεται στην Ε.Π.Α. Αττικής Α.Ε.
 3. Την κατασκευή των δικτύων της εσωτερικής εγκατάστασης
 4. Την προμήθεια υλικών
 5. Την επίβλεψη της εγκατάστασης
 6. Την ρύθμιση των συσκευών και την παράδοσή τους σε πλήρη λειτουργία έπειτα από τον έλεγχο της Ε.Π.Α. και την σύνδεση του μετρητή

Φυσικό αέριοΕπικοινωνήστε με την Katsarosenergy για μία ΔΩΡΕΑΝ αυτοψία του χώρου σας ώστε να συζητήσουμε και να καταλήξουμε μαζί στην ιδανικότερη λύση για τις ανάγκες σας.

ΚΟΣΤΟΣ

Στην Katsarosenergy, κατανοώντας τις ανάγκες των καιρών, έχουμε προσπαθήσει και έχουμε επιτύχει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής προϊόντων φυσικού αερίου στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Παράλληλα, παρακολουθώντας διαρκώς τα διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα, σε συνεννόηση πάντα με τον πελάτη, βρίσκουμε την πιο συμφέρουσα λύση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.